Malerfirmaet Tore Ask & Sønn er kanskje det mest anerkjente malerfirmaet i Vestfold. Med over 20 mann og 60 års erfaring.

Selv om Malerfirmaet Tore Ask & Sønn hadde tilstrekkelig med arbeid gjennom “jungeltelegrafen”, ønsket de å utvide sin kundeportefølje. De følte for å forbedre sin markedsføring for å kunne gi et mer solid førsteinntrykk av deres tjenester. Frykten for en nedgang i markedet og priskonkurransene har gjort dem svært forsiktige med investeringene de gjør.

Samarbeidet startet fordi Malerfirmaet Tore Ask & Sønn brukte betydelige ressurser på markedsføring uten å se ønskede resultater. De ønsket et samarbeid som kunne gi dem målbare resultater.

De valgte å samarbeide med oss fordi vi tilbyr en løsning som kunne vise umiddelbare resultater, siden vi spesialiserer innenfor byggebransjen.

Samarbeidet har ført til betydelig eksponering i Vestfold-regionen og signerte kontrakter med sameier og flere nye kunder. Malerfirmaet Tore Ask & Sønn opplever nå at de får godt over dobbelt så mye ut av pengene de investerer i markedsføring.

I dag er Malerfirmaet Tore Ask & Sønn trygge på at de kan skaffe nye kunder på flere måter enn bare gjennom “jungeltelegrafen” og referanser.

Hvis du ønsker å oppnå lignende suksess med å skaffe flere og bedre kunder, oppfordres du til å ta kontakt med oss. Vi kan hjelpe med å utvikle skreddersydde markedsføringsløsninger som gir umiddelbare og målbare resultater.

Scroll to Top