OM OSS

Hvem Er Vi & Hva Gjør Vi?

Vi skiller oss fra andre markedsføringsbyråer ved å fokusere utelukkende på én løsning innenfor én bransje. Dette gjør vi for å sikre at våre kunder oppnår de beste resultatene, samtidig som de har trygghet i vår pålitelighet.

0 +

Befaringer pr kunde

0 +

Millioner kr omsatt for våre kunder i året

0 +

Kunder i byggebransjen

0 M+

Visninger

Klar for et løft som tar bedriften et steg videre på veien?
Vi jobber med svært fremoverlente personer i bygg- og anleggsbransjen som er klare for en ny og bedre morgendag.

La oss ta en prat
Hos MgaMarketing
er vårt oppdrag å hjelpe bedrifter i byggebransjen med å tiltrekke flere av deres ideelle prosjekter. Vårt dedikerte team samarbeider tett med deg for å implementere skreddersydde markedsføringstiltak som legger til rette for bærekraftig vekst.
Hva betyr dette?
Mange ledere og eiere i byggebransjen blir helt avhengig av å være konstant tilgjengelige for å sikre en jevn strøm av prosjekter. Det er nesten som om businessen stopper når man legger fra seg telefonen.
Her kommer MgaMarketing inn i bildet.
Vi har utviklet en helhetlig markedsføringsstrategi som sikrer alt fra oppmerksomhet til direkte kontakt med potensielle kunder som ønsker befaringer. Disse befaringene er spesifikt rettet mot de type jobber du ønsker mer av.
Hvordan kan vi påvirke hvilke jobber dere får?
En av de største fordelene med markedsføring er muligheten til å styre synligheten selv. Derfor kan vi sikre at dine potensielle kunder ser deg som det naturlige valget for de ønskede prosjektene.
Scroll to Top