Arcon Tømrer og Eiendomsservice, med over 30 år i bransjen, er et velkjent tømrerfirma basert i Oslo.

I en tid preget av usikkerhet og nedgang i markedet følte Arcon på bekymringen som herjet bransjen. De så med uro på konkurser og permitteringer og fryktet for sin egen fremtid.

For å bryte ned denne frykten og sikre jevn tilgang til oppdrag uten å måtte senke prisene, valgte Arcon å prøve noe nytt. Samarbeidet med oss, med vår spesialisering innen å skaffe befaringer for byggebransjen gjennom sosiale medier, ble avgjørende.

Etter å ha startet samarbeidet, har Arcon opplevd en betydelig økning i antall befaringer, nå mellom 5 og 10 hver måned. Dette har gitt dem friheten til å velge prosjekter som passer deres ferdigheter og kapasitet best.

Denne forandringen har ikke bare gitt Arcon en følelse av stabilitet, men også fjernet bekymringen for fremtiden. De trenger ikke lenger å bekymre seg for å holde seg flytende i en bransje preget av konkurranse og usikkerhet.

Hvis du også ønsker å oppnå lignende fordeler og vekst i din virksomhet, så ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag. Sammen kan vi finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å sikre jevn tilgang til kvalitetsprosjekter og fjerne frykten for usikre tider.

Scroll to Top